PlanGo

Ready, Plan, Go!

Wij werken met een instructiekaart in de plango app. Daarin houden wij jou vorderingen per les bij. Erg handig, zo weet je precies wat je in de lessen goed doet en waar je nog even wat meer aandacht aan moet besteden.

Waarvoor is de PlanGo app handig?

Beoordelen met de app

Met de digitale leskaart houd je snel en gemakkelijk de vorderingen van de leerling bij. Zie in één oog- opslag of het vaardigheidsniveau van de leerling omhoog of omlaag is gegaan.

Voeg notities toe

Voeg notities toe om de beoordeling toe te lichten. Zo weet de leerling precies waar hij of zij op moet letten. Naast opmerkingen per onderdeel heb je ook de mogelijkheid om notities over de hele les te geven.

Huiswerk opgeven

Met de lesvoorbereiding voeg je aan de lesbeoordeling een video of instructie toe, zodat de leerling de handeling buiten de rijles kan doornemen. Met video’s over bijvoorbeeld kijkgedrag, invoegen, kruispunten en bijzondere verrichtingen is de leerling goed voorbereid op de volgende rijles.

Interactieve voorbereiding op de volgende rijles

Met huiswerk en instructievideo’s zijn je leerlingen goed voorbereid op de rijles. De leerling bekijkt de lesvoorbereiding in de LeerlingApp. In deze app ziet de leerling ook altijd wanneer de volgende rijles gepland is.

Lees verder...

Waarom verkeersschool fransen?

Natuurlijk gewoon omdat wij de leukste rijschool van Nederland zijn…

Plango app

Wij maken gebruik van de gloednieuwe plango…

Theorie halen

De basis voor goed kunnen autorijden…

16,5? Start nu

Dankzij 2todrive kun je bij Verkeersschool Fransen…

Tussentijdse toets

De Tussentijdse toets (TTT) is soort generale…

Examens en herexamens

Een gemiddelde leerling heeft in Nederland…

8 tips om te slagen

Het praktijkexamen is en blijft een spannend…