Waarom Verkeersschool Fransen?

Goede vraag!

Natuurlijk gewoon omdat wij de leukste rijschool van Nederland zijn! Geloof je ons niet? Lees dan maar eens een aantal van onze recensies. Hier lees je alle recensies van tevreden leerlingen die jou voorgingen.

Waar staat Verkeersschool Fransen voor?

  • Altijd dezelfde rijinstructeur
  • Hoog slagingspercentage
  • Zeer professioneel: je krijgt de plangoapp met daarin je vorderingen en uitleg.
  • Standaard gespreid betalen (gratis).
  • Reeds honderden tevreden klanten.

De proefles is GRATIS

Spannend je eerste proefles, kom bij Verkeersschool Fransen ontdekken wat je er van vindt en of de klik er is met jouw rijinstructeur. Zodra je enthousiast bent kunnen we direct de lessen inplannen. Verkeersschool Fransen staat bekend om zijn flexibiliteit.

Betrouwbaarheid

Bij Verkeersschool Fransen staat betrouwbaarheid voorop, daarom communiceren wij op de website alle prijzen van de lespakketten, zodat jij op de hoogte bent van de kosten. Wij hebben geen verborgen kosten. Een losse rijles kost evenveel als een rijles in een pakket. Verder is de proefles gratis en vrijblijvend. Op basis van de proefles maken wij een advies op maat, zodat je kunt kijken of jij je hierin kan vinden. En als je wilt overleggen we alles met je ouders, dat is natuurlijk erg logisch!

Plango App

Wij werken met een instructiekaart in de plango app. Daarin houden wij jou vorderingen per les bij. Erg handig, zo weet je precies wat je in de lessen goed doet en waar je nog even wat meer aandacht aan moet besteden.

Lees meer…

Mogelijkheid tot het volgen van een spoedopleiding

Stel je wilt je rijbewijs zo snel mogelijk halen en je kan echt niet meer wachten. Dan is het al mogelijk je rijbewijs in 10 dagen te halen! Hiervoor is interesse in het autorijden en het snel kunnen oppakken van het autorijden natuurlijk wel belangrijk. Het is ideaal in de vakantieperiode, maar tijdens drukke schoolweken word het natuurlijk wat lastiger. Vraag gerust Verkeersschool Fransen om meer advies!

Plango App

Online planning zodat je altijd kan kijken wanneer je volgende rijles staat ingepland. Wil je afspreken met een vriend(in), maar weet je niet meer wanneer je volgende rijles gepland staat? Kijk dan even op je app wanneer jouw volgende rijles staat ingepland.

 

Wij zijn RIS gecertificeerd.

Met de Rijopleiding in Stappen (RIS) leer je autorijden in onderdelen. Dit geeft meer structuur dan een standaard rijopleiding. En groot voordeel: We hebben ook direct een streepje voor bij het CBR!  Lees meer…

Lees verder...

Waarom verkeersschool fransen?

Natuurlijk gewoon omdat wij de leukste rijschool van Nederland zijn…

Plango app

Wij maken gebruik van de gloednieuwe plango…

Theorie halen

De basis voor goed kunnen autorijden…

16,5? Start nu

Dankzij 2todrive kun je bij Verkeersschool Fransen…

Tussentijdse toets

De Tussentijdse toets (TTT) is soort generale…

Examens en herexamens

Een gemiddelde leerling heeft in Nederland…

8 tips om te slagen

Het praktijkexamen is en blijft een spannend…