Verkeersschool Fransen

Vertel eens meer!

Verkeersschool Fransen biedt rijlessen en begeleidt rijinstructeurs in opleiding. Wil je graag je rijbewijs halen, maar heb je last van faalangst? Geen probleem! Wij nemen alle tijd voor je en zullen je alles rustig uitleggen, zodat we samen op een fijne manier naar je rijexamen kunnen toewerken. Een speciaal faalangst examen behoort ook tot de mogelijkheden. Wij werken volgens een volgbaar lesplan, middels een app, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Zo weten we zeker dat je je rijbewijs zo snel mogelijk haalt!

Eugene Fransen

Mijn naam is Eugene Fransen, ik ben oprichter van verkeersschool E. Fransen. Als mede- eigenaar van een wat groter bedrijf heb ik me tot 2010 bezig gehouden met de uitvoering van een ambulance dienst. Omdat ik vind dat het belangrijk is iets voor je medemens te doen heb ik destijds de rijopleiding tot hulpdienstenchauffeur gevolgd. Intesten van nieuwe chauffeurs en het begeleiden naar de opleiding werd naast de ambulance-taak steeds belangrijker. Toen is mijn instructeursfunctie geboren.

In 2010 besloot ik mijn instructie bevoegdheid erbij te halen, lesgeven werd mijn passie! Tegelijkertijd ontmoette ik mijn wederhelft, Hanneke. Het werd steeds drukker! Daarom werd Hanneke aanspreekpunt voor de leerlingen.

Hanneke verzorgt de planning, administratie en is het aanspreekpunt zodat we in de auto niet teveel gestoord worden door de telefoon. Zo kun je dus voor al je vragen bij haar terecht!

Eerst waren we als franchisenemer van Lesgo.nl werkzaam, (een landelijke rijschool), maar zijn nu al weer even zelfstandig. Lesgo is in de afgelopen jaren een prettige partner geweest waardoor verkeersschool Fransen nog steeds gelieerd is aan de club.

Voor Lesgo verzorgen we het mentorschap voor instructeurs in opleiding om ze voor het examen voor te bereiden. Dit kan interessant zijn voor jou, als leerling, in verband met een compleet dagdeel gratis les!

Ervaren

De rijinstructeur van Verkeersschool Fransen heeft ervaring in het rijden op de ambulance. Hierdoor weet hij alle kneepjes en kan hij snel reageren in (onverwachte) situaties. 

Faalangst mentor

Verkeersschool Fransen is gespecialiseerd in het geven van rijles aan mensen met faalangst. Hij zorgt dat jij je op je gemak voelt en zal alles dubbel zo goed uitleggen.

Sinds 2010

Verkeersschool Fransen is opgericht in 2010. Eerst als franchise nemer bij LesGo, later ook als zelfstandige rijschool in Venendaal en omgeving.

Stageplaats instructeurs

Verkeersschool Fransen is gelieerd aan LesGo en verzorgt hiervoor stages voor de afronding van de opleiding van rijinstructeurs. Eugene is stagementor en zal je meenemen en je de kneepjes van het vak leren. Je kijkt een aantal uur mee met Eugene, en daarna mag je zelf aan de slag met een leerling, waarbij Eugene achterin zit. 

Faalangst

Verkeersschool is gespecialiseerd in rijlessen voor mensen met faalangst. We zorgen dat we alles rustig en duidelijk uitleggen, zodat jij precies weet wat je hoort te weten en hier ook de reden achter begrijpt. Dit maakt het makkelijker om alle informatie te verwerken en te zorgen dat jij optimaal bent voorbereid op je rijexamen!

Instructeursopleiding bij Fransen

Zelf rijinstructeur worden? Om je te helpen om ook te kunnen werken in dit prachtige beroep begeleid Verkeersschool Fransen studenten van instructeursopleidingen bij het praktijkgedeelte van de opleiding. 

Zodra je de eerste fases van je opleiding hebt afgerond ben er aan toe om stage te gaan lopen. Afhankelijk van je opleiding loop je een aantal uur stage. Een klein deel hiervan is passief, waarbij je meekijkt met de rijinstructeur van Verkeersschool Fransen. De overige uren geef je zelf rijles, waarbij de rijinstructeur met je meekijkt. 

Lees verder...

Waarom verkeersschool fransen?

Natuurlijk gewoon omdat wij de leukste rijschool van Nederland zijn…

Plango app

Wij maken gebruik van de gloednieuwe plango…

Theorie halen

De basis voor goed kunnen autorijden…

16,5? Start nu

Dankzij 2todrive kun je bij Verkeersschool Fransen…

Tussentijdse toets

De Tussentijdse toets (TTT) is soort generale…

Examens en herexamens

Een gemiddelde leerling heeft in Nederland…

8 tips om te slagen

Het praktijkexamen is en blijft een spannend…